Τα μαλλιά μου έχουν ρεύμα!?!
Τα μαλλιά μου έχουν ρεύμα!?!Ο στατικός ηλεκτρισμός των μαλλιών εμφανίζεται κυρίως τον χειμώνα και σε αφυδατωμένα μαλλιά. Όταν δεν υπάρχει αρκετή υγρασία στην τρίχα, παρουσιάζεται το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού καθώς  τα υπερβολικά ξηρά μαλλιά δε διαθέτουν αρκετή ποσότητα  νερού ώστε να απελευθερώνουν το συσσωρευμένο ηλεκτρικό φορτίο.

Έτσι λοιπόν  οι τρίχες απωθούνται μεταξύ τους, προκαλώντας τον στατικό ηλεκτρισμό.

Ο καλύτερος τρόπος για να τον αποφύγετε είναι να διατηρείτε τα μαλλιά σας καλά ενυδατωμένα και περιποιημένα. Χρησιμοποιήστε μετά το λούσιμο κάποια μαλακτική κρέμα που δεν θέλει ξέβγαλμα, ενυδατικά σαμπουάν και spray μαλλιών. Προσπαθήστε να  ελαχιστοποιήσετε το βούρτσισμα και φροντίστε το στέγνωμα των μαλλιών να γίνεται με χαμηλή θερμοκρασία και σε απόσταση τουλάχιστον 30cm από τα μαλλιά!

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: Κίκκα Ουζουνίδου, Webmaster
5 / 5 / 2017 @ 9:49
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης