6 συμβουλές για να μακραίνουν τα μαλλιά σου!
6 συμβουλές για να μακραίνουν τα μαλλιά σου!Από το κομμωτήριο Prive Hair Salon

1. Θέσε έναν στόχο: είναι σημαντικό να έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου για το πώς θέλεις να γίνουν τα μαλλιά σου. Τα μαλλιά μεγαλώνουν περίπου 1,27 εκατοστά κάθε μήνα! Πρέπει να είσαι υπομονετική.

2. Πήγαινε για κούρεμα! Όταν βρεθείς στο κομμωτήριο ζήτα απλό καθάρισμα στις άκρες. Δεν πρέπει να παραλείψεις τα τακτικά κουρέματα.

3. Προστάτεψε αυτά που έχεις! Αυτό θα μειώσει την ψαλίδα και την ζημιά της τρίχας, με αποτέλεσμα να κουρευθούν λιγότερα μαλλιά την επόμενη φορά!

4. Μην ξεχνάς: "είσαι ό,τι τρως!". Μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα θα ενισχύσει την δύναμη των μαλλιών σου ώστε να παράγουν περισσότερη κερατίνη.

5. Κάνε γυμναστική: η άσκηση διεγείρει την παραγωγή των κυττάρων και κάνει το σώμα σου να εργαστεί. Έτσι μεγαλώνουν τα μαλλιά με την μέγιστη απόδοση.

6. Το "κλειδί": ένα από τα μυστικά για να μεγαλώσουν γρήγορα τα μαλλιά σου είναι να επιτρέπεις το φυσικό τους έλαιο να βοηθήσει. Το σώμα ρυθμίζει την παραγωγή ελαίου βάσει αυτού που χρειάζεται. Εάν πλένεις τα μαλλιά σου καθημερινά απομακρύνεις τα φυσικά έλαια πριν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την δουλειά τους. Στόχευσε να λούζεσε κάθε 2-3 μέρες και όχι κάθε μέρα.

Σύνδεσμοι:
Facebook

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
10 / 5 / 2018 @ 8:09
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης