Τι 40, τι 50, τι 60... τα κοντά μαλλιά είναι πάντα trendy!
Τι 40, τι 50, τι 60... τα κοντά μαλλιά είναι πάντα trendy!Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σχεδόν όλες οι γυναίκες άνω των 50 έχουν κοντά μαλλιά? Σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό σας κάποια στιγμή!

Ο πιο προφανής λόγος είναι οτι τα κοντά μαλλιά χρειάζονται λιγότερο χρόνο περιποίησης. Λούζονται πιο εύκολα, στεγνώνουν γρηγορότερα, το καλοκαίρι δεν ζεστένεται το κεφάλι, φορμάρονται πολύ γρήγορα και απαιτούν λιγότερα χρήματα για προϊόντα styling.

Σίγουρα είναι σημαντικοί λόγοι όλοι αυτοί για μια γυναίκα αυτής της ηλικίας. Όμως ο κυριότερος λόγος είναι άλλος! Ο λόγος είναι οτι οι γυναίκες με κοντά μαλλιά δείχνουν πιο νέες! Όμως γιατί?

Όταν ο χρόνος περνάει, το πρόσωπο ρυτιδιάζει και οι γραμμές του προσώπου είναι πλέον κατηφορικές... Αν μια γυναίκα έχει μακρύ μαλλί, τότε αυτές οι κατηφορικές γραμμές τονίζονται περισσότερο με αποτέλεσμα να είναι πιο ορατή η πραγματική ηλικία και σε κάποιες περιπτώσεις να προσθέτουν και χρόνια.

Με τα κοντά μαλλιά, οι γραμμές αυτές εξισορροπούνται κι έτσι ο κομμωτής μας, μας κάνει δώρο μερικά χρονάκια νεότητας :)

 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: Κίκκα Ουζουνίδου, Webmaster
4 / 4 / 2018 @ 9:28
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης