Τι μαλλιά αρέσουν στους άντρες;
Τι μαλλιά αρέσουν στους άντρες;
Ανάλαφροι κυματισμοί:

Όπως δηλώνουν πολλοί άντρες κατά καιρούς τα απόλυτα ίσια κολλημένα μαλλιά είναι λίγο βαρετά. Δεν έχουν καμία κίνηση και δεν αναδεικνύουν θηλυκότητα ενώ οι απαλοί κυματισμοί χαρίζουν άλλο αέρα σε μία γυναίκα!


Αφέλειες:

Τους άντρες ελκύουν πολύ οι αφέλειες γιατί δίνουν ένα διαφορετικό ρετρό στυλ που μάλλον τους θυμίζει τον πρώτο παιδικό τους έρωτα ( το κοριτσάκι με τις αφέλειες και τις φακίδες).


Αλογοουρά:

Σφιχτή αλογοουρά, silky ή ατημέλητη είναι από τα χτενίσματα που οι άντρες λατρεύουν. Σε συνδυασμό με τραβηγμένα μάτια και μαύρο eyeliner δεν θα περάσεις απαρατήρητη!


Έντονα χρώματα:

Και δεν εννοώ ροζ και μπλε αλλά έντονα ζεστά χρώματα της σοκολάτας ή της άμμου είναι μερικά από αυτά που τραβούν όλα τα αντρικά βλέμματα. Ο μύθος ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές έχει καταρριφθεί εδώ και χρόνια!


Φιλαριστά:

Ακόμα ένα χτένισμα που αρέσει πολύ στους άντρες. Επειδή το φιλάρισμα  ”αγκαλιάζει”  το πρόσωπο μιας γυναίκας τους δίνει μία πιο γλυκιά αίσθηση που δεν παύει να είναι μοντέρνα και δυναμική ταυτόχρονα.
 

Σύνδεσμοι:
Επίσημη ιστοσελίδα
Facebook
Twitter
Youtube
Pinterest

 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
11 / 5 / 2017 @ 9:07
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης