Τι άλλο μπορείς να κάνεις με ένα πιστολάκι?
Τι άλλο μπορείς να κάνεις με ένα πιστολάκι?Εκτός από το στέγνωμα των μαλλιών, ένα πιστολάκι μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στο σπίτι! Δείτε μερικές χρήσεις!

1. Αφαίρεση αυτοκόλλητων
Αγοράσατε ένα νέο προϊόν το οποίο έχει ένα ενοχλητικό αυτοκόλλητο με την τιμή του? Το πιστολάκι θα σας βοηθήσει να το αφαιρέσετε χωρίς κόπο!


2. Αφαίρεση παλιών φωτογραφιών από αυτοκόλλητα album
Απλά σημαδέψτε με το πιστολάκι κατά προτίμηση στην πίσω πλευρά της σελίδας του άλμπουμ και τραβήξτε απαλά την φωτογραφία


3. Πιστολάκι και πλαστικά
Μόλις αγοράσατε μια κουρτίνα μπάνιου και θέλετε να αφαιρέσετε τις γραμμές που έχει από την συσκευασία και το δίπλωμα? Απλά φυσήξτε με ζεστό αέρα από απόσταση τουλάχιστον 25 εκατοστών (για να μην λιώσει!). Επίσης θα σας βοηθήσει να λυγίσετε εύκολα έναν πλαστικό σωλήνα!


4. Αφαίρεση κηρομπογιών - λεκέδων από κερί
Φυσήξτε με ζεστό αέρα μέχρι να λιώσει ο λεκές και μετά απομακρύνετε προσεκτικά με ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Σημείωστε ακόμη ότι υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες στον κόσμο που χρησιμοποιούν πιστολάκι και κηρομπογιές για τις δημιουργίες τους!


5. Ξεσκονίστε δύσκολα σημεία
Βάλτε το πιστολάκι στον κρύο αέρα και ξεσκονίστε σημεία του σπιτιού που δεν μπορείτε να ξεσκονίσετε αλλιώς, πχ τα ψηλά ράφια στο σύνθετο ή ακόμη και το εσωτερικό του υπολογιστή σας!


6. Ανάψτε το barbeque
Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε τα ιδανικά κάρβουνα για το ψήσιμο!


7. Αφαιρέστε τον ατμό από τον καθρέπτη του μπάνιου
Μετά το μπάνιο ο καθρέφτης σας είναι θολός? Λίγο φύσημα με το πιστολάκι και θα γίνει τέλειος!


8. Ζεστάνετε τα παπούτσια σας πριν βγείτε έξω!
"Κράτα τα πόδια σου ζεστά και το κεφάλι κρύο" έλεγαν οι παλιότεροι και το πιστολάκι είναι ο συντομότερος τρόπος για να ζεστάνετε τα παπούτσια σας πριν βγείτε στο κρύο του Χειμώνα! Απλά φυσήξτε με ζεστό αέρα για 30 δευτερόλεπτα και έτοιμα! 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
15 / 7 / 2018 @ 10:17
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης