Υλοποίηση ιστοσελίδας για το κομμωτήριο Care For Your Hair
Υλοποίηση ιστοσελίδας για το κομμωτήριο Care For Your HairΗ ομάδα του HairCut.gr υλοποίησε την νέα ιστοσελίδα του κομμωτηρίου Care For Your Hair από τον Κορυδαλλό!

Στον ευχάριστο χώρο του κομμωτηρίου θα βρείτε υπηρεσίες όπως  τοποθέτηση τρεσών, εξτένσιον, μακιγιάζ, περιποίηση άκρων (μανικιούρ- πεντικιούρ), θεραπεία παραφίνης, αποτρίχωση, μεταπώληση θεραπευτικών και καλλυντικών προϊόντων μαλλιών καθώς και επίσης αξεσουάρ για βραδινά και νυφικά χτενίσματα!

Η κ. Κωνσταντίνα Πατέλη, βρίσκεται στον χώρο της κομμωτικής 30 χρόνια, έχοντας συμμετάσχει σε πολλες μετεκπαιδεύσεις και  σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα,  όπως επίσης και σε πολλές επιδείξεις βραδινών και νυφικών χτενισμάτων σε εκθεσιακά κέντρα.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε εργαστήρια κομμωτικής σε ιδιωτικά ΙΕΚ, και κέντρα ελευθέρων σπουδών και έχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ως προπονήτρια σε μαθητική ομάδα κομμωτικής.

Στην ιστοσελίδα www.careforhair.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το κομμωτήριο και την κ. Κωνσταντίνα Πατέλη.


 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
30 / 10 / 2013 @ 10:18
Μαλλιά - Προτάσεις
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης