Βάφοντας τα μαλλιά με ...πράσινο τσάι!
Βάφοντας τα μαλλιά με ...πράσινο τσάι!Παγωτό με πράσινο τσάι, καφές λάτε με πράσινο τσάι.... Τώρα και βαφή μαλλιών!

Το κομμωτήριο Ryu από το Κιότο της Ιαπωνίας είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες κομμωτήρια της Ιαπωνίας που προσφέρουν την υπηρεσία "Βαφής με τσάι" για τους πελάτες που θέλουν να καλύψουν τις γκρι τρίχες και ταυτόχρονα να περιποιηθούν τα μαλλιά τους!

Μάλιστα πρόσφατα μια εταιρία ομορφιάς από την Γιοκοχάμα κατοχύρωσε την πατέντα της χρήσης του συγκεκριμένου τσαγιού ως προϊόν βαφής μαλλιών. Η εταιρία προτείνει την χρήση της κανονικής βαφής και στη συνέχεια την χρήση της βαφής τσαγιού έτσι ώστε να παραμείνει το χρώμα για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Μασατάκα Σιόντα, με εμπειρία 30 ετών στις βαφές μαλλιών, δήλωσε ότι "θα δημιουργηθεί μια νέα κουλτούρα ομορφιάς". Η εταιρία που ανέπτυξε το προϊόν λέγεται ICTB Global και η βαφή τσαγιού εφαρμόζεται αφού οξυδωθούν οι κατεχίνες που περιέχονται στο τσάι. Είναι πιο φιλική προς το δέρμα και αυξάνει τη διάρκεια της κανονικής βαφής κατά 2 μήνες.

Ο κ. Σιόντα πρώτος πρόσεξε αυτές τις ιδιότητες του πράσινου τσαγιού πριν από 10 χρόνια αλλά πήρε την πατέντα για το προϊόν το 2012. Μία από τις γυναίκες που δοκίμασαν το προϊόν δήλωσε ότι η μυρωδιά του παραμένει για 2-3 μέρες και προσφέρει πρόσθετη χαλάρωση.

Σε κάθε εφαρμογή χρησιμοποιούνται 60-80gr του μίγματος. Κοστίζει περίπου 90 ευρώ και ήδη οι Ιαπωνέζες μπορούν να το βρουν σε εκατοντάδες κομμωτήρια. Η βαφή πράσινου τσαγιού επίσης κυκλοφορεί και σε εξειδικευμένα καταστήματα της Ιαπωνίας.

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
28 / 5 / 2018 @ 9:13
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης