Υπέροχα μωβ!
Υπέροχα μωβ!Το αφιέρωμα στα μονοχρωματικά συνεχίζεται αυτή τη φορά με το μωβ!

Ξεκινάμε με παστέλ μωβ και μάλιστα το Ultra Violet της manic panic αραιωμένο με κρέμα μαλλιών. Η κοπέλα στο βίντεο το αραίωσε πολύ και πέτυχε ένα απόκοσμο και μαγευτικό γκρι-μωβ.

 

Συνεχίζουμε με συνδιασμό: plum και cerise από directions. Η κοπέλα στο παράδειγμα πρόσθεσε cerise γιατί όπως λέει στο βίντεο τα μωβ έχουν την τάση στο μαλλί της να βγαίνουν μπλε, οπότε ήθελε να τονίσει τους κόκκινους τόνους του plum.

 

Στο επόμενο βίντεο το purple haze χρησιμοποιείται για όμπρε παιχνίδισμα.

 

Στο ίδιο σκεπτικό και το παρακάτω βίντεο. Με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχουμε όμπρε αλλά dip dye. Δηλαδή η μετάβαση από το σκούρο στο ξανθό δεν γίνεται σταδιακά, αλλά οι άκρες είναι σαφώς ξανοιγμένες για να δεχτούν το Ultra Violet.

 

Τέλος δύο βίντεο από την αγαπημένη μας Naomi King. Στο πρώτο μας δείχνει το Lie Locks στα μαλλιά της:

Στο δεύτερο χρησιμοποιώντας τα απομεινάρια από τα βαζάκια της έφτιαξε αυτό το υπέροχο μωβ. Προτείνει όμως μια πιο απλή συνταγή: Rockabilly Blue και Ultra Violet.

 


www.berenice.gr

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
24 / 3 / 2018 @ 8:55
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης