10 Κορυφαία κριτήρια επιλογής ενός ψαλιδιού κουρέματος!
10 Κορυφαία κριτήρια επιλογής ενός ψαλιδιού κουρέματος!1.      Εργονομική  λαβή έτσι ώστε να αποτελεί προέκταση του χεριού του κομμωτή. Το μη εργονομικό ψαλίδι δημιουργεί  προβλήματα κοπής της τρίχας αλλά  προβλήματα στην υγεία του επαγγελματία κομμωτή (τενοντίτιδα).

2.      Το υλικό κατασκευής του να είναι μεγάλης αντοχής και να μην δημιουργεί προβλήματα αλλεργιών στον επαγγελματία.

3.      Οι άκρες του να έχουν λειανθεί για να μην τραυματίζουν το δέρμα.

4.      Ειδική σπείρα ένωσης και μηχανισμό με εγκοπές που από την αποτρέπει το χαλάρωμα από την συχνή χρήση και το μάσημα των μαλλιών.

5.      Εσωτερικό και εξωτερικό τρόχισμα για μην προκαλεί τραυματισμούς.

6.      Κοιλότητες ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικά των βραχιόνων για αποφυγή της τριβής της πλάκας και της σύντομης απαξίωσής του.

7.      Μοντέρνο εξωτερικό φινίρισμα που να δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα στον επαγγελματία που το χρησιμοποιεί.

8.      Εσωτερικά στις λαβές τοποθέτησης των δαχτύλων να μπορεί να φέρει επιπρόσθετα δαχτυλίδια για να μπορεί ο χρήστης να «αγκιστρώσει» σταθερά τα δάχτυλά του.

9.      Η εταιρία που το παράγει να έχει την δυνατότητα παροχής service και παροχής ανταλλακτικών.

10.  Η εταιρία που το κατασκευάζει  να έχει την τεχνογνωσία παραγωγής ψαλιδιών ,για να μπορεί να δώσει πολλαπλές επιλογές στο χρήστη έτσι ώστε να επιλέξει το καλύτερο προϊόν για αυτόν.

Από τα ελληνικά και διεθνή site το BBAY.gr διαθέτει μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ψαλιδιών JAGUAR & KIEPE που καλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Δείτε τα εδώ!

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
18 / 2 / 2018 @ 8:51
Κομμωτική - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης