Η Γλώσσα σώματος του επαγγελματία Κομμωτή
Η Γλώσσα σώματος του επαγγελματία ΚομμωτήΠολλοί από εμάς έχουν ακούσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του μηνύματος που τελικά φτάνει στον αποδέκτη μεταδίδεται από τη μη λεκτική επικοινωνία και όχι από τα λόγια που θα πούμε.

Αν εκφράζαμε σε ποσοστό τις συνιστώσες της αποτελεσματικής επικοινωνίας θα μέναμε έκπληκτοι από αυτά που αναφέρει η επιστήμη του Marketing.

·         Μόνο το 7% επηρεάζουν οι λέξεις που χρησιμοποιούμε σε αυτό που καλείτε αποτελεσματική επικοινωνία.

·         Το 38% έχει να κάνει με τον τόνο και την χροιά της φωνής μας και

·         Το 55% της επικοινωνίας γίνεται μέσω της Γλώσσας του σώματος. Η γλώσσα του σώματος έχει να κάνει με την εμφάνισή του, με τις κινήσεις  που κάνει το πρόσωπό, το σώμα, τα άκρα αλλά και τα επαγγελματικά εργαλεία που χρησιμοποιεί.

Ο πελάτης μέσα στο κομμωτήριο κοιτά τον επαγγελματία από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Πως είναι ντυμένος, τι φέρει επάνω του ως αξεσουάρ, ποιο είναι το δικό του κούρεμα, πόσο περίτεχνες είναι οι κινήσεις που κάνει και τι εργαλεία χρησιμοποιεί.

Σημαντικές προτάσεις αναφορικά με τα εργαλεία του επαγγελματία, το επώνυμο brand, το design τους  μπορείτε να βρείτε μέσα στο www.bbay.gr

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
13 / 6 / 2018 @ 8:50
Κομμωτική - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης