Τι χρώμα ταιριάζει στα φρύδια μου αν βάψω τα μαλλιά μου;
Τι χρώμα ταιριάζει στα φρύδια μου αν βάψω τα μαλλιά μου;(Άρθρο από το τμήμα Marketing του www.bbay.gr)

 

Δεν γνωρίζω αν σε έχει απασχολήσει ποτέ το θέμα του χρώματος των φρυδιών σου μπαίνοντας σε ένα κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου, αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτείς.

Σε ένα πρόσωπο τα φρύδια είναι η πινελιά που αναδεικνύει την προσωπικότητα και την θηλυκότητα  μας. Μια λάθος πινελιά μπορεί να καταστρέψει τον  καμβά που λέγεται πρόσωπο.

Αν ζούσε η Μαλβίνα και σε έβλεπε με  Ξανθό Μαλλί και Μαύρο φρύδι θα σου έλεγε :

Το βάψιμο των φρυδιών δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αν κάποιος δεν γνωρίζει τι κανόνες πρέπει να ακολουθήσει γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τραγικά.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν συνήθως είναι για το χρώμα των φρυδιών μας αν βάψουμε τα μαλλιά μας.

Σε ένα μαύρο μαλλί , τα μαύρα φρύδια είναι αυτονόητο ότι ταιριάζουν. Τι θα ταίριαζε όμως σε ένα Κόκκινο , καστανό ή κατάξανθο μαλλί;  H απάντηση δεν είναι πάντα εύκολη γιατί όλα εξαρτώνται και από την απόχρωση του δέρματος ή του μακιγιάζ. Σας γενικό κανόνα όμως κρατάμε ότι δεν πειράζουμε πολύ το χρώμα των φρυδιών  παρά μόνο 1-2 ή 3 τόνους για να τα «γλυκάνουμε» και πάντα χρησιμοποιούμε ειδικές βαφές. Επομένως:

Aν δεν είστε φυσική ξανθιά αλλά βαμμένη τότε:

Για την δική σας περίπτωση καλό είναι να  διαλέξτε ένα προϊόν 1-2 τόνους ανοιχτότερο από το φυσικό σας χρώμα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί και ένα τελείως ξανθό χρώμα, όμοιο με αυτό των μαλλιών θα μπορούσε να χαλάσει την εμφάνιση του προσώπου σας.

Αν δεν είστε φυσική καστανή αλλά βαμμένη τότε:

Σε περιπτώσεις που τα μαλλιά σας είναι ξανθά και τα κάνατε καστανά, θα σας προτείναμε να αφήνατε την απόχρωση των φρυδιών ίδια. Είναι μια όμορφη αντίθεση. Αν ωστόσο θέλετε να φέρετε το χρώμα των φρυδιών σας κοντά στο καστανό να προσέχετε γιατί το πολύ σκούρο θα σας αγριέψει το πρόσωπο. Θα σας συνιστούσαμε να επιλέξετε μια απόχρωση για σκούρες ξανθές για να δώσετε ένταση στο χρώμα.

Αν δεν είστε φυσική κοκκινομάλλα αλλά βάψατε τα μαλλιά σας κόκκινα:

Μην τα βάψετε τα φρύδια σας κόκκινα. Αυτό  θα είναι το μεγάλο λάθος που κάνουν οι κοκκινομάλλες (τεχνητές).  Βασική σας επιδίωξη σε αυτή την περίπτωση θα είναι να δημιουργήσετε μια θερμή απόχρωση . Αν είστε μελαχρινή διαλέξτε μια απόχρωση που να είναι 2-3 τόνους πιο ανοιχτή από το φυσικό σας ενώ αν  είστε ξανθιά με ξανθά φρύδια μπορείτε να τα σκουρύνετε ελάχιστα αλλά θα συνιστούσαμε να μην αλλάξετε χρώμα, απλά να το τονίσετε.

Προσοχή!! Οι βαφές μαλλιών δεν ενδείκνυνται σε καμία περίπτωση για την βαφή των φρυδιών. Είναι επικίνδυνες και μπορεί να προκαλέσουν πολύ μεγάλα προβλήματα.

Για την βαφή των φρυδιών χρησιμοποιούνται ειδικές εγκεκριμένες βαφές από δερματολόγους όπως οι REFECTOCIL και ειδικό oxidant.

Η refectocil περιλαμβάνει μια σειρά χρωμάτων που ενδείκνυται για όλες τις περιπτώσεις που απαιτεί η σύγχρονη αισθητική για την γυναίκα. Είναι η διασημότερη βαφή παγκοσμίως και η απόδοσή των χρωμάτων της είναι εξαιρετική.

Η σειρά χρωμάτων REFECTOCIL διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΒΒΑΥ στο παρακάτω link  http://www.bbay.gr/bbay/viewcategory.asp?c=70 (πατήστε πάνω).

Στο εξωτερικό αποτελεί μια διαδεδομένη υπηρεσία των κομμωτηρίων προς τους πελάτες τους. Στην Ελλάδα προσφέρεται από μεγάλα συνήθως κομμωτήρια και χρεώνεται κατά μέσο όρο στα 6ευρώ.

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
30 / 5 / 2018 @ 8:12
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης