Περμανάντ μαλλιών ή βλεφαρίδων?
Περμανάντ μαλλιών ή βλεφαρίδων?Η περμανάντ είναι μια τεχνική εργασία την οποία μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι γίνεται μόνο στα μαλλιά μας και εντός των κομμωτηρίων.

Περμανάντ όμως δεν γίνεται μόνο στα μαλλιά μας αλλά και στις βλεφαρίδες μας. Η Περμανάντ βλεφαρίδων είναι μια τεχνική η οποία εφαρμόζεται και βελτιώνει την καμπύλη της φυσικής βλεφαρίδας. Με την μέθοδο αυτή μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από το ψαλιδάκι και τη μάσκαρα για το γύρισμα των βλεφαρίδων.

Η μέθοδος είναι απλή και ασφαλής και το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει από 45 εως και 90 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό γιατί πετυχαίνουμε έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα.

Για μοναδικό αποτέλεσμα οι ειδικοί προτείνουν περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων έτσι ώστε το βλέμμα να αποκτήσει μεγαλύτερη ένταση και ομορφιά.

Η διαδικασία εφαρμογής της Περμανάντ, απαιτεί επαγγελματία και κατάλληλα εργαλεία. Οι βαφές επίσης που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένες για να μην προκαλέσουν βλάβες στους οφθαλμούς.

Εξειδικευμένα προϊόντα βλεφαρίδων και εργαλείων Περμανάντ σε μοναδικές τιμές διατίθενται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bbay.gr

Δείτε εδώ για ΒΑΦΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Δείτε εδώ για ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ

 

 

 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
10 / 6 / 2018 @ 8:06
Κομμωτική - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης