Κάντε «Το τέλειο κούρεμα» με την HairPlus Academy!
Κάντε «Το τέλειο κούρεμα» με την HairPlus Academy!Οι τεχνικές υφής δεν αλλάζουν τη γεωμετρία ενός κουρέματος. Αλλάζουν όμως το ύφος του, χαρίζουν κίνηση και κάνουν πιο εύκολο το styling, ενώ παράλληλα τονίζουν όλο το κούρεμα ή αναδεικνύουν τμήματά του. Οι τεχνικές θα αναλυθούν βήμα προς βήμα, θα σας παρουσιάσουμε τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στο κούρεμα (όπως ξυράφι, ψαλίδι και ψαλίδι αραιώματος)  με συμβουλές για την εφαρμογή τους, θα γνωρίσετε σε ποιούς τύπους μαλλιών και κουρεμάτων εφαρμόζονται, όπως και τα αποτελέσματά τους. Τέλος, στο σεμινάριο «Το τέλειο κούρεμα» (The perfect haircut ) της HairPlus Academy κάντε «το τέλειο κούρεμα» μόνοι σας με την πρακτική εξάσκηση σε κούκλες και αναδείξτε την δημιουργική σας πλευρά, με μοναδικά αποτελέσματα!

Το θεματικό σεμινάριο κουρέματος The perfect haircut” (Το τέλειο κούρεμα) από την Σχολή Κομμωτικής της HairPlus Academy απευθύνεται σε έμπειρους κομμωτές, ενώ προτείνεται πρώτα η παρακολούθηση του σεμιναρίου κομμωτικής  «Το κούρεμα και τα μυστικά του» ( Haircut Genius). Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαΐου στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στον 2ο όροφο της Εγνατίας 45 στη Θεσσαλονίκη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Έλα στην HairPlus Academy και βάλε το plus στην επιτυχία σου!

 

Μάθε περισσότερα για τα Σεμινάρια της Σχολής Κομμωτικής της HairPlus Academy

Κάνε Like στη σελίδα της HairPlus Academy στο Facebook

Info

HairPlus Academy. Εγνατίας 45, Θεσσαλονίκη. Τηλ.: 2310 66 61 64

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
8 / 5 / 2017 @ 8:53
Κομμωτική - Εκπαίδευση
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2017
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης