Back to Basics Seminar
Back to Basics SeminarΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το Lemon Poppy Seed Training Services, προάγει την ποιοτική δουλειά που εξελίσσει το στυλ του κάθε πελάτη, και που το καθιστά εύκολο στην καθημερινότητα μέσω της γεωμετρικής δόμησης, είτε τα μαλλιά έχουν αυστηρές γραμμές είτε είναι απαλά και με κίνηση. Η συμβουλευτική συζήτηση είναι απαραίτητος παράγοντας στη δημιουργία και διατήρηση ενός κουρέματος. Γενικά, στόχος της εταιρίας είναι να διδάξει σε έναν κομμωτή πως να κάνει καλοδομημένα κουρέματα που να ταιριάζουν στον πελάτη και να αυξήσει τη ζήτησή του στην αγορά. 

 

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε απόφοιτους κομμωτικών σχολών, σε βοηθούς κομμωτηρίων, σε αρχάριους στυλίστες και γενικά σε επαγγελματίες που δε νιώθουν σίγουροι για τις ικανότητές τους και που δεν κατανοούν πλήρως τις βασικές αρχές του κουρέματος.

Προσοχή: Το σεμινάριο αυτό δεν είναι κατάλληλο για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΑ άτομα.

 

ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 5 μήνες και συγκεκριμένα 20 μαθήματα 4 ωρών το καθένα. Το κάθε μάθημα γίνεται Δευτέρα 9:00-13:00. Κάποια ελάχιστα μαθήματα, ενδεχομένως να μεταφέρονται άλλη μέρα, λόγω των σεμιναρίων με ξένες ομάδες που οργανώνει η εταιρία μας.

 

ΣΤΟΧΟΙ

  • Πλήρης εκμάθηση και κατανόηση 8 βασικών κουρεμάτων. Τα κουρέματα είναι εμπορικά και αφορούν μακριά, ημίμακρα και κοντά γυναικεία μαλλιά. Τα κουρέματα καλύπτουν όλη την βασική γκάμα που πρέπει να μπορεί να κάνει κανείς σωστά σε ένα κομμωτήριο.
  • Εκμάθηση του styling των κουρεμάτων αυτών, το οποίο γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε το κούρεμα να ελεγχθεί, τα μαλλιά να δείχνουν όμορφα και υγιή και το κεφάλι μοντέρνο.
  • Εξάσκηση της κρίσης και της αισθητικής του μαθητή κατά τα πρότυπα της εταιρίας.
  • Κατανόηση των θεωρητικών βασικών αρχών κουρέματος.
  • Προσαρμογή των κουρεμάτων σε ζωντανά μοντέλα

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/1793731964251887/

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
20 / 9 / 2017 @ 10:14
Κομμωτική - Εκπαίδευση
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης