Beauty Greece & Beauty Macedonia Χειμώνας 2017
Beauty Greece & Beauty Macedonia Χειμώνας 2017Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

 

H 19η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», ετοιμάζεται με ενθουσιασμό και γοργούς ρυθμούς, για να υποδεχτεί τους εκθέτες και τους πολυάριθμους επισκέπτες της.

Η επιτυχημένη έκθεση που απευθύνεται αποκλειστικά, σε επαγγελματίες του κλάδου της Ομορφιάς, θα διεξαχθεί στο «M.E.C. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», από 4 έως και 6 Νοεμβρίου 2017, με ανανεωμένη εικόνα τόσο στα διαφημιστικά όσο και στον χώρο της Γραμματείας. Στόχος της Διοργάνωσης είναι, να αποτελέσει και πάλι, το αγαπημένο Σημείο Συνάντησης των επαγγελματιών και την ιδανική ευκαιρία για την ενημέρωσή τους, πάνω στις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες, σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα πάντα για την «ΟΜΟΡΦΙΑ», θα βρίσκονται συγκεντρωμένα, στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση, σε έναν χώρο περίπου 10.000τ.μ. Πάνω από 200 εκθέτες, αξιόλογες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν περισσότερες από 1000 φίρμες προϊόντων.

Μέσα στην BEAUTY, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, να κάνουν μια άρτια επισκόπηση της αγοράς, να δοκιμάσουν, επί τόπου, τα νέα προϊόντα του κλάδου τους και να κλείσουν τις πιο συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες.

Το μότο της έκθεσης είναι…

 …εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Αυτό είναι κάτι που αποτελεί γεγονός, καθώς η BEAUTY, σαν κέντρο παρουσίασης όλων των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.) επιτρέπει στους επαγγελματίες, να ανακαλύψουν και να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα, τις τάσεις και τις νέες δημοφιλείς υπηρεσίες, που μπορούν να προμηθευτούν και να προσφέρουν στους πελάτες τους.

 

Στην Αίθουσα του Meeting Point, όπου θα διεξαχθεί το Συνέδριο της BEAUTY, θα επικρατήσει και πάλι, μια ασύγκριτη μίξη πληροφοριών, συνεχούς επιμόρφωσης και καλλιτεχνικής έμπνευσης, καθώς καθημερινά θα διεξάγονται ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις, από καταξιωμένους στο χώρο επαγγελματίες, που με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και μυστικά του επαγγέλματός τους.

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο, σίγουρα θα φύγουν πλουσιότεροι σε γνώσεις και ιδέες!

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο Μεγαλύτερο & Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός

την «BEAUTY GREECE – ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017»

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

 

 

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορ. Ελλάδος

 

Με εντατικούς ρυθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες και για την 22η Διεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», που θα διεξαχθεί από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της έκθεσης και σε δεύτερο κτίριο, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών εκθετών για αύξηση των τετραγωνικών τους μέτρων, αλλά και επαγγελματιών επισκεπτών για καλύτερη διαμόρφωση του χώρου και ευκολότερη πρόσβαση τους στα περίπτερα. Η έκθεση θα διεξάγεται τώρα στα Κτίρια 13 & 15 (Είσοδος από το Κτίριο 15).

Η Διοργανώτρια, προχωρώντας σε αυτήν την δυναμική αλλαγή, προσδοκεί σε αναβάθμιση του επιπέδου της έκθεσης και βελτίωση της λειτουργίας της.

Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης σεζόν, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, μπορούν να έρθουν σε επαφή με σημαντικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), έχοντας έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους σε προϊόντα και υπηρεσίες, να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα και να κάνουν την επιλογή που καλύπτει καλύτερα τις δικές τους ανάγκες.

 

…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

 

Στον νέο εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ, θα φιλοξενηθούν πάνω από 125 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 600 φίρμες προϊόντων.

Στην Αίθουσα του “Meeting Point”, που θα βρίσκεται στην καρδιά της έκθεσης, θα διεξαχθεί το Συνέδριο, με πλούσιο πρόγραμμα από παρουσιάσεις και ομιλίες καταξιωμένων στο χώρο επαγγελματιών, οι οποίοι με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και τα μυστικά του επαγγέλματός τους.

 

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου

στο ανανεωμένο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος

ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

 

Πληροφορίες & Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: Beauty Greece – Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς 

 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
26 / 10 / 2017 @ 10:34
Κομμωτική - Εκδηλώσεις
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης