Τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα των μαλλιών σου;
Τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σου το χρώμα των μαλλιών σου;Λένε ότι κατά βάθος έχουμε 3 χαρακτήρες: αυτό που δείχνουμε στους άλλους, αυτό που πραγματικά είμαστε και αυτό που οι άλλοι βλέπουν... και τα μαλλιά είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουν οι άλλοι όταν μας κοιτούν!

Τι συμπεράσματα βγάζουν συνήθως από το χρώμα των μαλλιών μας?

Μελαχρινά και καστανά μαλλιά:
Προσγειωμένες, γήινες, σοβαρές, σταθερές... αυτά είναι τα συνήθη συμπεράσματα που αυθόρμητα εξάγουν όλοι για όσες έχουν σκουρόχρωμα μαλλιά. Περίπου οι μισοί άνδρες πιστεύουν πως οι μελαχρινές και οι καστανές είναι οι πιο ελκυστικές, οι πιο έξυπνες και οι πιο ανεξάρτητες.

Ξανθά μαλλιά:
Ακριβώς επειδή τα μωρά έχουν συνήθως πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, το ξανθό χρώμα συνδέεται με την νεανικότητα, τη σφριγηλότητα, την χαρά... Όσες έχουν ξανθά μαλλιά λοιπόν, δείχνουν πιο νέες και πιο πρόσχαρες. Τώρα πια που πέρασε και η μόδα με τα "ξανθά ανέκδοτα", είναι μάλλον κοινά αποδεκτό ότι ξανθό σημαίνει σέξυ και glamorous!

Κόκκινα μαλλιά:
Οι γυναίκες που έχουν κόκκινα μαλλιά είναι λιγότερες από το 5% του γυναικείου πληθυσμού. Στο παρελθόν, και μέχρι ένα σημείο και σήμερα, οι κοκκινομάλλες θεωρούνται πιο άγριες, πιο δυναμικές.. γυναίκες "δηλητήριο"! Συνήθως επιζητούν την προσοχή των υπολοίπων και καταφέρνουν εύκολα να την έχουν!

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
15 / 3 / 2018 @ 8:47
Μαλλιά - Άρθρα
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης