Τα Hair Tattoos του Νίκου Εξαδάκτυλου!
Τα Hair Tattoos του Νίκου Εξαδάκτυλου!Όταν πριν μερικά χρόνια πρωτοείδαμε φωτογραφίες με δημιουργίες του, δεν ανέφεραν τίνος καλλιτέχνη είναι και νομίσαμε αμέσως πως είναι κάποιος κομμωτής του εξωτερικού! Όταν το ψάξαμε λίγο παραπάνω, και με τη βοήθεια μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που του έκανε τότε αφιέρωμα, και μάθαμε ότι πρόκειται για τον δικό μας Νίκο Εξαδάκτυλο, νιώσαμε χαρά και περηφάνεια που τέτοια Hair Tattoos γίνονται στην Ελλάδα!

Ο Νίκος Εξαδάκτυλος συνδυάζει 2 Τέχνες: εκτός από κομμωτής είναι και ζωγράφος! Μόνο που καμβάς του είναι τα κεφάλια των πελατών του, πινέλα τα ψαλίδια και οι ξυριστικές μηχανές και παλέτα η αστείρευτη έμπνευσή του! Είναι ο πρώτος που ξεκίνησε (από το 2004) να φτιάχνει και να προωθεί τα Hair Tattoos στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους στην Ευρώπη που εκτός από tribal σχήματα, μπορεί να σχεδιάσει μορφές και πρόσωπα με την τεχνοτροπία του Hair Tattoo!

Προσωπογραφίες από τον Νίκο Εξαδάκτυλο:

 
Tribals:Έχει διακριθεί με πολλές κορυφαίες βραβεύσεις σε διαγωνισμούς Tribal και Hair Tattoo τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και ο διαγωνισμός Hair Tattoo του HairCut.gr στον οποίο κέρδισε την πρώτη θέση με 22.222 βαθμούς! Έτσι είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά, με την ευκαιρία της δημιουργίας και παράδοσης της ιστοσελίδας του, που ήταν το βραβείο μας για τον πρώτο νικητή!

Πραγματικά απολαύσαμε την δημιουργία της σελίδας του! Θέλαμε να φτιάξουμε ένα όμορφο περιβάλλον, αντάξιο της δουλειάς του Νίκου και φυσικά να έχει παραπομπές στην τεχνοτροπία του Hair Tattoo. Σε συνεργασία με τον Νίκο επιλέξαμε το καλύτερο όνομα για μια τέτοια ιστοσελίδα (HairTattoo.gr) και φυσικά την "ντύσαμε" με όλες τις πληροφορίες για τον καλλιτέχνη, τις δημιουργίες του αλλά και τη δυνατότητα να κλείνουν online το ραντεβού οι επισκέπτες!

Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τον Νίκο Εξαδάκτυλο στο www.hairtattoo.gr!

 

Περισσότερες αναρτήσεις από το HairCut.gr!


Αναρτήθηκε από: HairCut.gr, Portal Κομμωτικής
15 / 4 / 2016 @ 13:30
Μαλλιά - Προτάσεις
Στείλτε μήνυμα στον συντάκτη


επιστροφή


Hair tip!
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και υπό την επήρεια των ορμονών σταματά η φυσιολογική διαδικασία της τριχόπτωσης (70-150 τρίχες την ημέρα) ή μπλοκάρεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να πληθαίνουν και να συσσωρεύονται χωρίς να πέφτουν.


HairCut.gr Salons.gr OlaTaKommotiria.gr NyfikoXtenisma.gr Kommotika.gr Blog     Facebook Twitter Google+ YouTube Pinterest
browse
                     
socialize
HairCut.gr v.4  |  this is a Hellenic website  |  touched by .GNOSIA  |  All rights reserved. Copyright 2008 - 2018
Όροι Χρήσης   |  Προσωπικά δεδομένα   |  Αποποίηση ευθύνης