-->
  • Αποστολή πολλαπλών μηνυμάτων email στο πελατολόγιό σας



    Στείλτε τα ηλεκτρονικά σας newsletter, οργανώστε καμπάνιες email marketing, απλά και οικονομικά. 


    Δεν χρειάζεται πλέον να γνωστοποιείτε σε τρίτες εταιρίες τις διευθύνσεις email που έχετε στη διάθεσή σας για email marketing. Μπορείτε με το πάτημα μερικών κουμπιών να στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα από το γραφείο σας με πολύ εύκολο, πρακτικό και αποδοτικό τρόπο.

    Η εφαρμογή Emailer σας βοηθά να επεξεργαστείτε τη λίστα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων και να συντάξετε το μήνυμα που θα στείλετε. Συνεργάζεται άψογα με το Outlook (είναι απαραίτητο να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας μιας και τα μηνύματα δημιουργούνται και αποστέλλονται με αυτό, με βάση τον προεπιλεγμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ρυθμίσει).

    Δείτε πώς λειτουργεί η εφαρμογή Emailer του Excel, σε 2 βήματα:

    1. Οθόνη επεξεργασίας της λίστας διευθύνσεων.


    Στα αριστερά εισάγετε τις διευθύνσεις σας (πάνω από 1.000.000 διευθύνσεις) και στα δεξιά έχετε μερικές βασικές επιλογές βελτιστοποίησης της λίστα σας, όπως για παράδειγμα η αφαίρεση διπλότυπων εγγραφών και ο συντακτικός έλεγχος όλων των διευθύνσεων. Επίσης, μπορείτε να εισάγετε μια δοκιμαστική (testing) διεύθυνση ώστε να δοκιμάζετε το μήνυμά σας πριν το στείλετε σε όλη τη λίστα.

    2. Οθόνη επεξεργασίας του μηνύματος.


    Σε αυτή τη σελίδα ετοιμάζετε το μήνυμά σας. Θα πρέπει να επιλέξετε αρχικά ένα θέμα (subject) για το μήνυμά σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικολλήσετε το κυρίως περιεχόμενο του μηνύματος. Μπορείτε είτε να το συντάξετε σε μια εφαρμογή σαν το Word και μετά να το επικολλήσετε στο Emailer. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να επικολλήσετε κώδικα HTML για να έχει το newsletter σας χρωματισμούς, εικόνες κτλ. Ανάλογα με το περιεχόμενο θα πρέπει να κάνετε και την αντίστοιχη επιλογή μορφοποίησης (Plain Text ή HTML).

    Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε μέχρι 5 αρχεία στο μήνυμά σας, οποιασδήποτε μορφής (zip, doc, pdf, xls, ppt, jpg, gif, png κ.ο.κ.).


    Μόλις ετοιμάσετε το μήνυμα έχετε τις παρακάτω επιλογές:

    α. Ετοιμασία δοκιμαστικού μηνύματος. Το μήνυμα ετοιμάζεται και ανοίγει στο Outlook χωρίς να αποσταλλεί, ώστε να το ελέγξετε πριν την αποστολή.

    β. Αποστολή δοκιμαστικού μηνύματος. Το μήνυμα αποστέλλεται αυτόματα στο testing email που έχετε ορίσει στο βήμα 1.

    γ. Αποστολή μηνύματος στη λίστα. Το μήνυμα αποστέλλεται σε κάθε διεύθυνση της λίστας σας.

    Παραδείγματα:

    1. Αποστολή μηνύματος απλού κειμένου με επισύναψη αρχείου.

    α. Προετοιμασία του μηνύματος


    β. Το δοκιμαστικό μήνυμα όπως φαίνεται στο Outlook πριν την αποστολή του


    γ. Το πραγματικό μήνυμα όπως φαίνεται στο Gmail του παραλήπτη





    2. Αποστολή μηνύματος HTML

    α. Προετοιμασία του μηνύματος. Έχουμε ετοιμάσει τον κώδικα HTML σε ένα πρόγραμμα σαν το Notepad, το Word, το Expression ή το Dreamweaver και τον έχουμε επικολλήσει στο πεδίο περιεχομένου. Προσέξτε την επιλογή HTML στο πεδίο μορφοποίησης.



    β. Το δοκιμαστικό μήνυμα όπως φαίνεται στο Outlook πριν την αποστολή του


    γ. Το πραγματικό μήνυμα όπως φαίνεται στο Gmail του παραλήπτη




    Πλεονεκτήματα του Emailer
    1. Οικονομικό. Πρόκεται για την οικονομικότερη (και με διαφορά) λύση για να στείλετε μαζικά ηλεκτρονικά μηνύματα στη λίστα σας. Το Emailer κοστίζει 49 ευρώ εφάπαξ, χωρίς μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές.

    2. Ασφαλές. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τη λίστα των διευθύνσεων με τρίτες εταιρίες και να πληρώνετε για κάθε μήνυμα ή βάσει συνδρομής για τις ενημερώσεις που στέλνετε. Οι διευθύνσεις email που έχετε συλλέξει παραμένουν στον υπολογιστή σας και δεν κοινοποιούνται ως λίστα στο διαδίκτυο.

    3. Πρακτικό και γρήγορο. Είναι βασισμένο σε εφαρμογές που ήδη δουλεύετε και έχετε εξοικείωση, όπως το Excel και το Outlook. Ο ρυθμός αποστολής ξεπερνά τα 2 μηνύματα ανά δευτερόλεπτο! Για παράδειγμα, αν έχετε να στείλετε μήνυμα σε 500 παραλήπτες, το Emailer θα ολοκληρώσει την αποστολή σε λιγότερο από 4 λεπτά.

    Σημειώσεις:
    1. Το Emailer μπορεί να παραμετροποιηθεί με βάσει τις δικές ανάγκες email marketing. Για παράδειγμα, μπορεί να έχει επιπλέον πεδία προσωποποίησης των μηνυμάτων, όπως πχ το όνοματεπώνυμο του κάθε παραλήπτη, αριθμό παραγγελιών, κωδικούς ενεργοποίησης κτλ. 

    2. Το Emailer είναι διαθέσιμο ως demo για να το δοκιμάσετε. Απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το email σας και θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν τη demo έκδοση του Emailer.


  • Δειτε κι αυτα: