-->
  • DermMatch CONCEALER ΜΑΛΛΙΩΝ



    Το DermMatch είναι ένα μοναδικό προϊόν σε μορφή πούδρας-σκόνης με χρωστικές ουσίες από ορυκτές και φυτικές ύλες. Κάνει τις λεπτές τρίχες να ανασηκώνονται, να φαίνονται πιο παχιές και να απλώνονται στο κεφάλι με τέτοιο τρόπο που να εξαφανίζουν τα κενά στο κρανίο.
    Λειτουργεί σαν concealer που "μακιγιάρει" τις λεπτές τρίχες και το δέρμα για να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών χωρίς όμως να περιέχει χημικά στοιχεία βαφής μαλλιών . Οι χρωστικές ουσίες που περιέχει δημιουργούν μια μοναδική σκίαση που εξαφανίζει τα εμφανή σημάδια της "φαλάκρας" που προκαλούνται από την τριχόπτωση, δίνοντας στο μαλλί ένα φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με άλλα προϊόντα του εμπορίου που κυκλοφορούν, ίνες, σπρέι κλπ.

    Είναι κατάλληλο για άντρες και για γυναίκες που παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία προέρχονται από τριχόπτωση, γήρανση τρίχας, αλωπεκία, κλπ. Δημιουργεί επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε ξυρισμένα κεφάλια, γενειάδες και φρύδια.

    Η φόρμουλα έχει μαλακτικά που μαλακώνουν, απαλύνουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας. Το DermMatch είναι γεμάτο φυσικά συστατικά και βότανα. Ένα από τα βασικά συστατικά του με αδιάβροχες ιδιότητες προέρχεται από φύλλα φοινικόδεντρου.

    Tο DermMatch παραμένει στο τριχωτό ακόμα και αν ο χρήστης αποφασίζει να κολυμπήσει ή να κάνει έντονα σπορ και να ιδρώσει. Μπορεί επίσης να βουρτσίσει τα μαλλιά του χωρίς αυτό να απομακρυνθεί.

    Απομακρύνεται με την χρήση οποιουδήποτε σαμπουάν. Συνίσταται για την όσο το δυνατό μικρότερη ταλαιπωρία του μαλλιού, το επαγγελματικό σαμπουάν SOLO PRO, Neutro χωρίς Paraben. Η κάθε εφαρμογή έχει διάρκεια αντίστοιχη με το χρόνο που κάνει να λουστεί το άτομο.
    Κάθε συσκευασία περιέχει 3 aplicater για την τοποθέτηση του προϊόντος στο κεφάλι.




    Το DermMatch δεν αναπτύσσει τα μαλλιά ούτε εμποδίζει την ανάπτυξη των μαλλιών. Η απώλεια μαλλιών όσο και η ανάπτυξη των τριχών είναι υποδερμικές και γίνονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Το DermMatch είναι προϊόν που τοποθετείται στην επιφάνεια του δέρματος, δεν μπλοκάρει τα θυλάκια της τρίχας και δεν έχει καμία αλληλεπίδραση με την φυσική ανάπτυξη των τριχών. Το DermMatch είναι ένα τοπικό καλλυντικό, όχι φάρμακο.

    Η μέση διάρκεια του προϊόντος είναι 8 μήνες.

    Κάθε συστατικό του προϊόντος είναι Safe As Used από τον Αμερικάνικο Φορέα Ελέγχου Υλικών.

    Ποσότητα: 40gr

    Προέλευση προϊόντος : USA. 

    Αρχική τιμή: € 70.00
    Τιμή BBAY.gr: € 55.01




  • Δειτε κι αυτα: