-->
 • Διοργανώνετε σεμινάρια ή εκθέσεις / εκδηλώσεις κομμωτικής και ομορφιάς;


  Προσεγγίστε το μεγαλύτερο κομμωτικό κοινό στο διαδίκτυο!

  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
  Αν διοργανώνετε σεμινάρια / εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο (και χωρίς απαίτηση αγοράς προϊόντων ή/και υπηρεσιών) παρέχουμε τη φιλοξενία και τη δημοσίευση του υλικού σας εντελώς δωρεάν. Απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε μας το υλικό σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.


  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
  Παρέχουμε τη δημοσίευση του υλικού σας στην πρώτη σελίδα μας και στις μεγαλύτερες κομμωτικές σελίδες και ομάδες στο Facebook:
  Από την πολύχρονη εμπειρία μας στη διαδικτυακή προώθηση επαγγελματικών σεμιναρίων, προκύπτει ότι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να ενημερώσετε τον κλάδο είναι μέσω στοχευμένης καμπάνιας σε επαγγελματικό κοινό στο Facebook. Παρέχουμε αυτή την υπηρεσία με εξαιρετικά μικρό κόστος και σίγουρα αποτελέσματα. Η καμπάνια σας θα προσεγγίσει 35.000+ επαγγελματίες του κλάδου.


  ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
  Παρέχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα όμορφο βίντεο από το υλικό σας, το οποίο θα πάρετε κι εσείς για να το ανεβάσετε στα δικά σας μέσα. Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα παρακάτω:  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι τιμές μας είναι φιλικές και προσαρμοσμένες στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

  Μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες!

 • Δειτε κι αυτα: