-->
 • La Rou Hair Cosmetics


  Η La Rou Hair Cosmetics είναι μια εταιρεία διαφορετική από όσες γνωρίσατε μέχρι σήμερα!


  Το σλόγκαν μας “Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος τώρα” , είναι αυτό που προσφέρουμε πραγματικά στους Επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς και σε κάθε γυναίκα που σέβεται την ομορφιά της.

  Κάθε γυναίκα για εμάς είναι ξεχωριστή όπως και οι ανάγκες της. Γι αυτό θα ξεχωρίζουμε προϊόντα από όλα τα μέρη της γης ,που θα είναι τα καλύτερα στην αγορά παγκοσμίως αλλά και θα είναι τα ξεχωριστά και τα πιο ποιοτικά του τόπου τους και αυτά που δεν θα τα βρίσκετε αλλού ,όπως επίσης θα φροντίσουμε να σας τα παρέχουμε με τις καλύτερες προτάσεις καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

  - Kativa Natural Made In Peru

  - TrontVeit Made In Denmark

  - ARTIST Made In Denmark

  - Tangle Mouse Made In Netherland

  - The original Premium Hair Ring

  - STICKTA Hair Tattoo Made In Israel

  Μοναδικά και ξεχωριστά προϊόντα που θα ξεχωρίσουν από την πρώτη γνωριμία, υπηρετώντας σας πάντα με σκοπό να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν ακόμα και την πιο απαιτητική!

  Η μαγεία της φύσης μέσα στα προϊόντα μας ,παρέχουν την πλήρη αξιοπιστία, ομορφιά και υγεία στα μαλλιά και το δέρμα δημιουργώντας έτσι την μεγάλη καινοτομία!

  Ο στόχος μας είναι η ομορφιά σας και η κατάκτηση της Ελληνικής αγοράς και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε γιατί διαθέτουμε όλο το πακέτο εμπιστοσύνης και συνεργασίας!

  Με λίγα λόγια είμαστε « Αυτό που χρειάζεστε τώρα»!!

  La Rou Hair Cosmetics L.T.D.

  What The World Needs Now

  E-ShopΧονδρικής: http://larouhaircosmetics.com/
 • Δειτε κι αυτα: