-->
  • Οι SCHOREM στην Αθήνα


    Η ομάδα που άλλαξε τον τρόπο που βλέπει ο άντρας το κούρεμα για 1η φορά στην Ελλάδα!


    Η ομάδα που άλλαξε τον τρόπο που βλέπει ο άντρας το κούρεμα για 1η φορά στην Ελλάδα!


    Η Reuzel και Reuzel Greece - η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρία Copad του Γιάννη Πανταζόπουλου- φέρνουν για ένα μεγάλο show, τη σημαντικότερη, ίσως, ομάδα barbering στον κόσμο, τους Ολλανδούς Schorem. Την παραγωγή του show αυτού έχει αναλάβει το Lemon Poppy Seed.



    Το θέμα του show θα είναι τα old-school ανδρικά κουρέματα, με τα οποία η ομάδα, την τελευταία πενταετία, άλλαξε τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει το barbering.


      

    Μετά το show, θα ακολουθήσει party, στο οποίο θα παραμείνουν οι 2 καλεσμένοι barbers για να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με το κοινό.

    Μπορεί κανείς να προμηθευτεί την πρόσκλησή του από την εταιρία Copad, στο τηλέφωνο 210-2626917, 210-2692014

    To show, θα γίνει στις 25/11/2018 από τις 18:00 έως τις 20:00, στο club Ιερά Οδός, στην Ιερά Οδό 18-20.


    SCHOREM
    Ο Leen και ο Bertus, δημιουργοί της Reuzel, ασχολούνται με το ανδρικό κούρεμα από την ηλικία των 14. Με την αγάπη που έχουν για το κλασικό ανδρικό κούρεμα, τις επιρροές από το rock n’ roll και τις υποκουλτούρες του, ήταν βέβαιο πως μια μέρα θα δημιουργούσαν τους “Schorem Haarsnijder en Barbier”.

    Επίσης, δημιούργησαν ένα κουρείο για άνδρες, στην καρδιά της πόλης του Ρότερνταμ. Το κατάστημα ειδικεύεται στα κλασικά κουρέματα των δεκαετιών από το 1930 έως το 1950. Είναι αυτοί που, τα τελευταία 5 χρόνια, άλλαξαν την εικόνα του σύγχρονου άνδρα και εκτίναξαν στα ύψη την ανάπτυξη των κουρείων, κυριολεκτικά, σε όλο τον κόσμο. Είναι η πιο περιζήτητη ομάδα barbers στην υφήλιο.

    Πληροφορίες στα:
    training@lemonpoppyseed.gr
    210 3238207/270
    Facebook



  • Δειτε κι αυτα: