-->
  • Mazella&Palmer, Dynamics of Cutting-Bronze Stage


    9ήμερο Σεμινάριο με Θέμα τις Βασικές Αρχές Κουρέματος 

    Το Lemon Poppy Seed Training Services στήνοντας ένα διαβαθμιζόμενο σύστημα εκπαίδευσης και μετά την επιτυχία που είχε ο 1ος κύκλος, ξεκινάει τον 2ο  κύκλο σεμιναρίων, σε συνεργασία με τους Mazella&Palmer.


    Το “Dynamics of Cutting” έχει θέμα τις βασικές αρχές κουρέματος και είναι χωρισμένο σε 3 στάδια των 3 ημερών. Όταν ο κάθε συμμετέχοντας συμπληρώσει το καθένα από αυτά θα πάρει το αντίστοιχο δίπλωμα (Χάλκινο, Ασημένιο, Χρυσό). Η εκπαίδευσή του στο στάδιο αυτό θα του επιτρέψει να παρακολουθήσει το επόμενο στάδιο σεμιναρίων που είναι το “Salon Contemporary”. 

    Το σεμινάριο θα γίνει μόνο για 10 άτομα, στις 20-21-22 Ιανουαρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 20:00.

    Διαλέξεις
    Κάθε ημέρα ξεκινά με μία από τις 3 διαλέξεις βασικών αρχών κουρέματος. Αυτές θα επαναληφθούν, 1 φορά σε κάθε στάδιο του σεμιναρίου. Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας θα καταλάβει ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την κάθε τεχνική.


    Επίδειξη
    Κάθε πρωί οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία επίδειξη, η οποία θα εστιάζει σε καθένα από τα 9 βασικά σχήματα. Κάθε μέρα κανείς θα μαθαίνει μία τεχνική μέχρι να συμπληρωθούν όλα τα 9 σχήματα.

    Πρακτική εξάσκηση
    Το απόγευμα οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν βήμα προς βήμα.  Θα παρακολουθήσουν και θα επαναλάβουν μία ποικιλία από τις πρωινές επιδείξεις, λαμβάνοντας λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα εκτελέσουν την τεχνική.


    Τί θα κερδίσει κάποιος από αυτό το σεμινάριο;
    Στο τέλος του σεμιναρίου, θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τις σωστές τεχνικές σε σχέση με το σχήμα του προσώπου και του κρανίου, το είδος της τρίχας και τις φύτρες. Θα είναι σε θέση να κατανοήσει τη δυναμική πίσω από τις 9 τεχνικές καθώς και του «Πότε, Γιατί και Πώς». Τέλος θα μπορεί να στυλιζάρει τα μαλλιά με τον σωστό τρόπο.

    Το σεμινάριο αυτό γίνεται μόνο σε εκπαιδευτική κούκλα.

    Πληροφορίες στο training@lemonpoppyseed.gr & 210 3238207/270


    Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events/755048538165851



  • Δειτε κι αυτα: