-->
  • Το HAIRPROF CLUB GREECE περήφανο μέλος της OMC!


    Με ιδιαίτερη χαρά  και με υψηλό αίσθημα ευθύνης στους Έλληνες κομμωτές και barbers σας ανακοινώνουμε  πως το HAIRPROF CLUB GREECE, φορέας που ίδρυσε η HAIRPROF, η μοναδική επαγγελματική έκθεση κομμωτηρίου στην Ελλάδα, για την καλλιτεχνική διεύθυνση όλων των διαγωνισμών της, είναι πλέον επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κομμωτών OMC!

    Πιστοί στον κλάδο και έχοντας πάντα στόχο την παγκόσμια καταξίωση των Ελλήνων κομμωτών και μπαρμπέρηδων σάς ενημερώνουμε πως όλοι οι κομμωτές, οι μπαρμπέρηδες αλλά και οι σπουδαστές που λαμβάνουν μέρος  στους διαγωνισμούς της HAIRPROF (HAIRPROF SHOT, GREEK HAIRDRESSING AWARDS, GREEK BARBER AWARDS & STUDENT HAIRDRESSING AWARDS) έχουν πλέον το δικαίωμα μέσω του HAIRPROF CLUB GREECE να λαμβάνουν μέρος στους  διαγωνισμούς της  ΟΜC και να διεκδικούν μια θέση στο παγκόσμιο κομμωτηριακό και barber στερέωμα.

    Και δεν σταματάμε εδώ…

    Ο Greek Hairdresser Of The Year, o Greek Barber Of The Year & o Student Hairdresser Of The Year,  θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στον  επόμενο διαγωνισμό της ΟΜC που θα διεξαχθεί στο Παρίσι 8 με 10 Σεπτεμβρίου 2019 και να διεκδικήσουν τον τίτλο OMC WORLD CHAMPION με όλα τα έξοδα πληρωμένα (παράβολο, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή) από την εταιρεία FARCOM, χορηγό της έκθεσης HAIRPROF!

    Εκτός από τη διοργάνωση των διαγωνισμών της HAIRPROF θα  πραγματοποιηθούν και άλλες παράλληλες κομμωτηριακές δράσεις  από το HAIRPROF CLUB GREECE μέσα στο 2019. 

    Μείνετε κοντά μας και να είστε σίγουροι πως η HAIRPROF θα στηρίζει πάντα τους Έλληνες κομμωτές και μπαρμπέρηδες που την στηρίζουν!


  • Δειτε κι αυτα: