-->
  • Νέα ιστοσελίδα για το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα BBAY.gr!


    Η εξαιρετική ομάδα του BBAY.gr παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα του καταστήματος που είναι ακόμη πιο εύχρηστη και πρακτική! Και όπως πάντα, θα βρείτε μοναδικά προϊόντα για την κομμωτική και τα μαλλιά, για τα νύχια, για την αισθητική, αλλά και ιδέες δώρων, σε πολύ καλές τιμές!

    Με τα λόγια της ομάδας του BBAY.gr:

    Το ΒΒΑΥ ΔΕΝ είναι απλά ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων ομορφιάς. Το ΒΒΑΥ είναι ο "άνθρωπος της διπλανής πόρτας", είναι ο γείτονας που θα σου πει την καλημέρα μέσα από την καρδιά του, θα προσπαθήσει να σε κερδίσει με την συμπεριφορά του και θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου.

    Το ΒΒΑΥ δεν είναι η επιχείρηση που θα έρθει να πει ότι είναι η καλύτερη στο κόσμο. Το ΒΒΑΥ είναι μια επιχείρηση που κάνει προσπάθεια κάθε μέρα να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Κάνει προσπάθεια να επικοινωνήσει αποτελεσματικά μαζί σας, να καταλάβει τα άγχη και τις αγωνίες σας, να μοιραστεί την γνώση των στελεχών του μαζί σας, να βελτιώσει την καθημερινότητα σας.

    Διαθέτουμε πάνω από 6000 προϊόντα καταχωρημένα στις σελίδες μας. Η έδρα της επιχείρησης είναι στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πάνω από 3 χρόνια προσφέροντας στους καταναλωτές εξαιρετικά χαμηλές τιμές και πολύ ποιοτικά προϊόντα.

    Εξυπηρετούμε κάθε μέρα δεκάδες πελάτες και έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

    Είμαστε Ρομαντικοί, ιδεαλιστές, έχουμε Όραμα και στόχους αλλά πάνω από όλα μεράκι για την δουλειά μας. 


    Θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τις εντυπώσεις σας από τη νέα έκδοση του www.bbay.gr!


  • Δειτε κι αυτα: