-->
  • Bomb the Bob από το Lemon Poppy Seed


    Τριήμερο Σεμινάριο Γυναικείων Κοντών Κλιμακωτών Κουρεμάτων


    Το Lemon Poppy Seed Training Services, προάγει την ποιοτική δουλειά που εξελίσσει το στυλ του κάθε πελάτη, και που το καθιστά εύκολο στην καθημερινότητα, μέσω της γεωμετρικής δόμησης. Η συμβουλευτική συζήτηση είναι απαραίτητος παράγοντας στη δημιουργία και διατήρηση ενός κουρέματος. Γενικά, στόχος της εταιρίας είναι να διδάξει σε έναν κομμωτή πως να κάνει καλοδομημένα κουρέματα που να ταιριάζουν στον πελάτη και να αυξήσει τη ζήτησή του στην αγορά. Τα ταχύρυθμα σεμινάρια είναι μια συμπυκνωμένη και σχετικά γρήγορη ενότητα εκμάθησης με λίγους μαθητές, με σκοπό να μπορεί να βγει κανείς γρήγορα και ανταγωνιστικά στην αγορά. Τα σεμινάρια αυτά, γίνονται από εν ενεργεία κομμωτές με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση, και οι οποίοι σχετίζονται με αυτήν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

     

    ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
    Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε κομμωτές που δεν κατανοούν τις βασικές γεωμετρίες των κουρεμάτων και δεν μπορούν να τα εκτελέσουν σωστά. 
    Προσοχή: Το σεμινάριο αυτό δεν είναι κατάλληλο για ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΑ άτομα.

    Το σεμινάριο θα γίνει στις 10-11-12/02/2019 και ώρες 10:00 με 17:00 στο χώρο του Lemon Poppy Seed. 


    ΣΤΟΧΟΙ 
    Κατανόηση  βασικών τεχνικών και γεωμετριών κουρεμάτων που αφορούν γεμάτα σχήματα. Τα κουρέματα είναι εμπορικά και αφορούν ημίμακρα, γυναικεία μαλλιά. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθει κανείς πώς αλλάζει η γεωμετρία ενός κουρέματος ανάλογα με τις γωνίες και την κατεύθυνση που δουλεύουμε. Επίσης, θα μάθει πώς μπορεί να αλλάξει τελείως το ύφος ενός κουρέματος με το τελείωμα που κάνει στο περίγραμμα.
    Εκμάθηση του styling των κουρεμάτων αυτών, το οποίο γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε το κούρεμα να ελεγχθεί, τα μαλλιά να δείχνουν όμορφα και υγιή και το κεφάλι μοντέρνο.
    Εξάσκηση της κρίσης και της αισθητικής του μαθητή κατά τα πρότυπα της εταιρίας.
    Κατανόηση των θεωρητικών βασικών αρχών κουρέματος.

    ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
    Ο τρόπος που γίνεται η εκμάθηση ενός κουρέματος είναι τριπλός, ώστε να μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να πάρει το μάξιμουμ στο λιγότερο δυνατό χρόνο:
            1. Επίδειξη εισηγητή (demo) 
            2. Θεωρητικό κομμάτι κουρέματος 
            3. Πρακτική εξάσκηση (workshop) 
           Τα μαθήματα γίνονται σε κούκλες εξαιρετικής ποιότητας, τις οποίες σας παρέχει το Lemon Poppy Seed . 

    Οι συμμετέχοντες θα έχουν μία (1) ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο ετήσιο show της εταιρίας.

    Πληροφορίες στο training@lemonpoppyseed.gr & 210 3238207/270


    Facebook: www.facebook.com/events/554276434977819/



  • Δειτε κι αυτα: