-->
  • Palmer&Company, Contemporary Method-Stage 1


    9ήμερο Σεμινάριο γυναικείου κουρέματος για μοντέρνα μαλλιά κομμωτηρίου

    Το Lemon Poppy Seed Training Services διοργανώνει σε συνεργασία με τους Palmer & Company International  το “Contemporary Method”.

    Στη συνεχώς αυξανόμενη βιομηχανία της κομμωτικής χρειαζόμαστε ένα σύστημα εκπαίδευσης που δεν σταματά ποτέ να αναπτύσσεται. Στην Palmer & Company έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα που δίνει μια δομημένη ανάπτυξη με επιλογές. Με αυτήν τη μέθοδο θα σας οδηγήσουν στον έλεγχο της τεχνικής, του σχήματος, της ισορροπίας αλλά κυρίως της σταθερότητας.
    Το «Contemporary Method» είναι ένα σεμινάριο 9 ημερών, το οποίο είναι χωρισμένο σε 3 στάδια ανεξάρτητα μεταξύ τους. 
    Το σεμινάριο θα γίνει μόνο για 10 άτομα.


    ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    Το σεμινάριο θα γίνει στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 20:00.


    Το πρώτο 3ήμερο ονομάζεται “3 Day Salon Contemporary”.
    Το σεμινάριο αυτό αναπτύχθηκε από τις βασικές αρχές κουρέματος, τις οποίες θα συνδυάσει και θα σας ανοίξει έναν καινούριο κόσμο σε νέα ενδιαφέροντα σχήματα. Ένα σεμινάριο που θα σας οδηγήσει στο να χτίσετε τη δική σας κατεύθυνση για να κάνετε μοντέρνα μαλλιά που γίνονται στο κομμωτήριο. Θα σας διδάξει πώς να προσθέσετε μία νέα αίσθηση σε παλιούς και νέους πελάτες μέσα από μία σειρά διαλέξεων για μοντέρνα μαλλιά κομμωτηρίου.

    Το δεύτερο τριήμερο ονομάζεται “3 Day Curly Hair” .
    Το σεμινάριο αυτό θα σας βοηθήσει να μην φοβάστε τα σγουρά μαλλιά και να νιώθετε αυτοπεποίθηση!
    Μέσα από διαλέξεις, επιδείξεις και πρακτική εξάσκηση θα διδαχθείτε συνδυασμούς τεχνικών, σχήματα και ασύνδετα τμήματα για να μπορείτε να ελέγξετε τα σγουρά μαλλιά και να δημιουργήσετε όμορφα κουρέματα που γίνονται καθημερινά στο κομμωτήριο.

    Το τρίτο τριήμερο ονομάζεται “3 Day Salon Tools” .
    Δεν είναι τα εργαλεία που καταστρέφουν τα μαλλιά, είναι η ελλιπής γνώση γι’ αυτά. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και τις τεχνικές υφής για να δουλεύετε σωστά τα ψαλίδια φιλαρίσματος. Θα μάθετε να δημιουργείτε σχήματα που διαρκούν και παραμένουν υγιή. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε λεπτομερές φιλάρισμα και όγκο. Να αφαιρείτε το βάρος και να προσθέτετε κίνηση.

    Διαλέξεις
    Κάθε ημέρα ξεκινά με μία από τις 3 διαλέξεις βασικών αρχών κουρέματος. Αυτές θα επαναληφθούν, 1 φορά σε κάθε στάδιο του σεμιναρίου. Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας θα καταλάβει ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την κάθε τεχνική.

    Επίδειξη
    Κάθε πρωί οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία επίδειξη, η οποία θα εστιάζει σε καθένα από τα 9 βασικά σχήματα. Κάθε μέρα κανείς θα μαθαίνει μία τεχνική μέχρι να συμπληρωθούν όλα τα 9 σχήματα.

    Πρακτική εξάσκηση
    Το απόγευμα οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν βήμα προς βήμα.  Θα παρακολουθήσουν και θα επαναλάβουν μία ποικιλία από τις πρωινές επιδείξεις, λαμβάνοντας λεπτομερείς οδηγίες για το πως θα εκτελέσουν την τεχνική.

    Τί θα κερδίσει κάποιος από αυτό το σεμινάριο;
    Θα διδαχτείτε συνδυασμούς των τεχνικών, ισορροπία και αναλογίες, outlines, συνδυασμούς σχημάτων, ασύνδετα  τμήματα, συνδυασμό ασύνδετων τμημάτων, κίνηση από την τεχνική, υφές, τεχνικές τελειώματος, χρήση σίδερου και εφαρμογή προϊόντων.
    Το σεμινάριο αυτό γίνεται μόνο σε εκπαιδευτική κούκλα.

    Πληροφορίες στο training@lemonpoppyseed.gr & 210 3238207/270

    Facebook: https://www.facebook.com/events/311247039719495/



  • Δειτε κι αυτα: