-->
  • Πώς θα αποκτήσετε τις τέλειες αφέλειες!


    Ξεχάστε το από τώρα να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι χαρτοκοπτικής. Όχι μόνο δεν κόβει καλά, αλλά θα εμφανιστεί και ψαλίδα σε χρόνο dt. Δεν είναι τυχαίο που οι κομμωτές το τονίζουν και το ξανα-τονίζουν πως το σημαντικότερο από όλα όταν κουρεύεστε μόνες σας είναι να χρησιμοποιείτε ειδικό ψαλίδι κομμωτηρίου.

    2. Αφού λουστείτε στεγνώστε πολύ καλά τα μαλλιά σας. Τα βρεγμένα μαλλιά δείχνουν μακρύτερα από ότι τα στεγνά, κάτι που το κάνει εύκολο να κόψετε τις αφέλειες υπερβολικά κοντές - χωρίς να το καταλάβετε. Ξεμπερδέψτε τις με με μία καλή βούρτσα. (όπως αυτή εδώ).

    3. Όσο δύσκολο και αν μπορεί να σας φανεί στην αρχή, μην κρατάτε τις αφέλειες. Είναι καλύτερα να τις κόψετε όσο είναι ελεύθερες, για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή ακρίβεια στο ύψος τους. Κόβετε με αργές και σταθερές κινήσεις.

    4. Μην κρατάτε το ψαλίδι οριζόντια. Ξεκινήστε από το κέντρο και κρατήστε το ψαλίδι κάθετα με μία ελαφριά κλίση (γύρω στις 45 μοίρες) για φυσικό αποτέλεσμα. Ξανα-τονίζουμε εδώ πως τα ψαλιδίσματα που θα κάνετε πρέπει να είναι πολύ πολύ μικρά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.


  • Δειτε κι αυτα: