-->
  • Curls Only! Cut n’ Color


    Σεμινάριο για Σγουρά και Κυματιστά Μαλλιά- Κούρεμα και Χρώμα

    Το Lemon Poppy Seed Training Services, ανταποκρινόμενο στην επιθυμία πολλών κομμωτών για ένα σεμινάριο που να συνδυάζει το κούρεμα αλλά και το χρώμα των κυματιστών και σγουρών μαλλιών, διοργανώνει ένα 3ήμερο, σε συνεργασία με τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, Uwe Breuer, της Βρετανικής εταιρίας εκπαίδευσης UB Education, και Cristiano Lanza, της επίσης Βρετανικής Cristiano Lanza Education!  


    Το θέμα του σεμιναρίου είναι όλων των ειδών τα σγουρά μαλλιά από τα κυματιστά μέχρι τα πολύ σγουρά. 

    Πιο συγκεκριμένα, ο Uwe Breuer θα μας μιλήσει για τις ιδιαιτερότητές τους, πώς πρέπει να τα κουρεύουμε, τι πρέπει να αποφεύγουμε, και πώς στυλιζάρονται.


    Η τελική εικόνα των κουρεμάτων αυτών θα τελειοποιηθεί με την εφαρμογή διαφόρων τεχνικών χρώματος από τον Christiano Lanza και θα μάθουμε να δίνουμε στις πελάτισσές μας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


    Στην Ελλάδα οι γυναίκες, με μαλλιά πέραν του ίσιου, αποτελούν την πλειοψηφία των πελατών και βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες θέλουν ένα στυλ εύκολο στην καθημερινότητα.

    Το σεμινάριο αυτό έρχεται να αλλάξει οριστικά τον τρόπο που βλέπετε και αντιμετωπίζετε τα σγουρά μαλλιά. Έρχεται να σας κάνει να τα αγαπήσετε, να διευρύνει τα σύνορα της δημιουργικότητάς σας και να σας εμπνεύσει.

    ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ
    Το σεμινάριο θα γίνει στις 2,3,4/6/2019, στον χώρο του Lemon Poppy Seed και περιλαμβάνει διαλέξεις, demos και πρακτική εξάσκηση.


    Sponsored by Bmac Greece & Coffee Republic

    Πληροφορίες στο training@lemonpoppyseed.gr
    & 210 3238207/270




  • Δειτε κι αυτα: