-->
 • Όλγα Χναρά: Η Χανιώτισσα κομμώτρια που “σαρώνει” Καναδά και το street hairshow της που έγινε θεσμός και όλοι μιλάνε γι’ αυτό…


  Έφυγε πριν από έξι περίπου χρόνια από τα Χανιά με προορισμό τον Καναδά, για μια νέα αρχή. Από νωρίς φάνηκε πως η επιτυχία της, ήταν λίγο ή πολύ προδιαγεγραμμένη. Και όντως έτσι έγινε…

  Ο λόγος για την Χανιώτισσα κομμώτρια, Όλγα Χναρά, η οποία όχι μόνο απέκτησε το δικό της κομμωτήριο στον Καναδά, αλλά έχει κάνει τους πάντες εκεί, να μιλάνε γι’ αυτήν.
  Ανήσυχο πνεύμα γαρ, από την εποχή που ζούσε στα Χανιά, η Όλγα δεν επαναπαύθηκε στην επιτυχία της επιχείρησης της – την οποία λειτουργεί με τον πρωταθλητή πυγμάχο μεγάλο της γιο – αλλά αποφάσισε τα τελευταία χρόνια, να πάει την “τέχνη” της, ένα βήμα παραπέρα.
  Πρόσφατα για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ένα street hairshow, το οποίο όπως όλα δείχνουν, θα λάβει τη μορφή φεστιβάλ τα επόμενα χρόνια στη συγκεκριμένη περιοχή που φιλοξενείται.
  Το eparxies.gr ήρθε σε επαφή με την Όλγα Χναρά η οποία μας είπε:
  “Ήταν ένα hairshow δικής μου πρωτοβουλίας από το (Olga’s hairstories ) σε συνεργασία με την Goldwell,  εμπνευσμένο από την Latin κουλτούρα το οποίο  παρουσιάστηκε στην κεντρική πλατεία της περιοχής.
  Το show εκτός από την επίδειξη με τις hair προτάσεις της χρονιάς 2020 σε κουρέματα χτενίσματα και χρώμα, είχε και λατινικούς χορούς, πολλή μουσική και πολλά δώρα που έδωσαν δωρεάν οι επιχειρήσεις της περιοχής και κληρώθηκαν κατά την διάρκεια της βραδιάς.
  Έχει γίνει θεσμός είναι η τρίτη χρονιά που συμβαίνει και μάλιστα λέγετε ότι από του χρόνου θα καθιερωθεί σαν φεστιβάλ!” • Δειτε κι αυτα: