-->
 • Σημαντική ενημέρωση για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον κλάδο της κομμωτικής


  Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στους κλάδους της κομμωτικής και της ομορφιάς;

  Πωλείται portal κομμωτικής και μαλλιών και μαζί όλες οι σχετικές ιστοσελίδες και social media.

  Το πακέτο περιλαμβάνει:

  Α. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
  1. Το domain και την ιστοσελίδα του www.haircut.gr που είναι το πιο δημοφιλές και αναγνωρίσιμο site για την κομμωτική και τα μαλλιά στην Ελλάδα. Κοινό: μικτό (60% καταναλωτές και 40% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  2. Το domain και την ιστοσελίδα του www.olatakommotiria.gr που είναι ο δημοφιλέστερος και πληρέστερος online κατάλογος κομμωτηρίων στο διαδίκτυο. Κοινό: μικτό (70% καταναλωτές και 30% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  3. Το domain και την ιστοσελίδα του www.kommotika.gr που είναι το μόνο site μικρών αγγελιών κομμωτικής στην Ελλάδα και μέσω αυτού πάρα πολλοί επαγγελματίες που το επισκέπτονται καθημερινά έχουν βρει εργασία, συνεργασίες κτλ. Κοινό: επαγγελματικό (100% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  Σημείωση: Οι παραπάνω ιστοσελίδες συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες βάσεις δεδομένων τους.


  Β. SOCIALS
  1. Ομάδα αγγελιών στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/hairjobs με 10.000 μέλη. Κοινό: επαγγελματικό (100% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  2. Ομάδα Hairstylists στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/kommotes με 13.000 μέλη. Κοινό: μικτό (20% καταναλωτές και 80% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  3. Ομάδα κομμωτικής στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/kommotiki με 20.000 μέλη. Κοινό: μικτό (40% καταναλωτές και 60% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  4. Επαγγελματική σελίδα κομμωτηρίων στο Facebook: https://www.facebook.com/olatakommotiria. Κοινό: 23.000 μέλη, μικτό (50% καταναλωτές και 50% επαγγελματίες της κομμωτικής)

  Όλα τα παραπάνω πωλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ως πακέτο στην τιμή των 12.000 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ). Πρόκειται για μια σειρά άριστων διαδικτυακών εργαλείων που θα σας επιτρέψουν να επικοινωνήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον κλάδο, να δημιουργήσετε τζίρους άμεσα και να αποσβέσετε την επένδυση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

  Θα γίνουν δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις που θα σταλούν στο email contact@gnosia.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας Κομμωτήρια στο Facebook


 • Δειτε κι αυτα: