-->
 • GEOMETRY&TEXTURE show


  To Lemon Poppy Seed Training Services διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ετήσιο show του, που ονομάζεται “Geometry &Texture” με τους Gianni Scumaci - Vitaliy Pimenov.

  To show θα γίνει την Κυριακή 24/11/2019, 18:00-22:00, στο Club Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος - https://www.fuzzclub.gr)

  Το θέμα του show θα είναι γυναικεία κουρέματα, με σφιχτή γεωμετρική γραμμή αλλά και κουρέματα πιο μαλακά, με κίνηση. Επίσης, ανδρικά κουρέματα με ψαλίδι και υφή καθώς και κουρέματα με μηχανές.
  Η αγορά μάς προστάζει πια να δουλεύουμε με ποικίλους τρόπους τόσο τα γυναικεία όσο και τα ανδρικά κουρέματα και γι’ αυτό προσπαθούμε να εξάψουμε το μυαλό των συμμετεχόντων προς αυτή την κατεύθυνση.

  O πρώτος καλεσμένος εισηγητής μας είναι ο Gianni Scumaci από το Λονδίνο (βιογραφικό του δίνεται παρακάτω), ο οποίος θα παραμείνει στη σκηνή για 1 ½ ώρα και θα μας δείξει γυναικεία κουρέματα γεωμετρικά και με υφή και ανδρικά κουρέματα με ψαλίδι, ξυράφι και υφή.

  Ο δεύτερος καλεσμένος μας θα είναι ο Vitaliy Pimenov (Brothers Inc.), διακεκριμένος barber που θα παραμείνει στη σκηνή επίσης για 1 ½ ώρα και θα δουλέψει με μηχανές αλλά ταυτόχρονα θα προσδώσει και υφή στα πιο μακριά μέρη των μαλλιών.

  Το πρόγραμμα του show της Κυριακής, είναι:

  18:00-18:30 Lemon Poppy Seed
  18:30-20:00 Gianni Scumaci
  20:00-20:30 Διάλειμμα
  20:30-22:00 Vitaliy Pimenov

  Τη Δευτέρα 25/11/2019, θα ακολουθήσει μονοήμερο σεμινάριο που θα περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση υπό τις κατευθύνσεις του Gianni Scumaci και του Vitaliy Pimenov. Το σεμινάριο θα έχει 2 μέρη με πρακτική εξάσκηση και θα γίνει στη νέα ακαδημία του Lemon Poppy Seed Training Services, Πρωτογένους 6 Ψυρρή, από τις 10:00 έως τις 18:00. 

  Στην  πρακτική εξάσκηση o Gianni Scumaci θα κάνει γυναικείο κούρεμα και ο Vitaliy Pimenov ανδρικό.

  Powered by


  Οικονομικοί Όροι

  Το κόστος για την πρακτική εξάσκηση και το show συνολικά είναι 330€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Το κόστος της παρακολούθησης του show της 1ης μέρας είναι 95€ εάν προπληρωθεί, και 110 € εάν πληρωθεί στην πόρτα.

  Για την κράτηση της συμμετοχής σας στο 2ήμερο θα πρέπει να καταβάλλονται 150€ ως προκαταβολή. Το υπολειπόμενο ποσό πρέπει να έχει καταβληθεί μέχρι τις 15/11/2019.

  Καθότι οι θέσεις είναι, όπως πάντα, πολύ περιορισμένες θα κρατηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις.

  Για την κράτηση της συμμετοχής σας στο show, η πληρωμή θα πρέπει να καταβληθεί άπαξ.

  Υποχρέωση των συμμετεχόντων στην πρακτική εξάσκηση να φέρουν τα εργαλεία τους και (2) μοντέλα, ένα στις 10:00 και ένα στις 14:00. Όποιος θέλει να του βρούμε μοντέλο θα επιβαρύνεται με 20€ το μοντέλο.


  Όποιος – α ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει στο 2100100269 ή στο training@lemonpoppyseed.gr

  ΠΡΟΣΟΧΗ
  ·         Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
  ·         Τα έξοδα τραπεζικής μεταφοράς χρημάτων βαραίνουν τον συμμετέχοντα.
  ·         Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, χρήματα δεν επιστρέφονται.   


  Ο Gianni Scumaci είναι ένας τρίτης γενιάς κομμωτής ο οποίος μεγάλωσε μέσα στο κουρείο της οικογένειάς του στο Λίνκολν της Αγγλίας. Άρχισε να κουρεύει στην ηλικία των 11 ετών και από τα 14 ταξίδευε στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνοντας ήδη σεμινάρια στη σκηνή! Πολύ σύντομα και μετά από αυτό, τον προσέλαβαν στη σχολή του Vidal Sassoon στο Λονδίνο. Με τη βοήθεια του Tim Hartley και του Mark Hayes,ο Gianni, έγινε ο νεότερος δημιουργικός διευθυντής στο ιστορία της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργική κατεύθυνση στα σαλόνια και επικεφαλής του εσωτερικού προσωπικού της Ακαδημίας Εκπαίδευσης Sassoon. Το 2000 δημιούργησε το «The Fanni», ένα κούρεμα, το οποίο είχε παγκόσμιο αντίκτυπο στον κόσμο της μόδας και υπαγόρευσε την τάση σε πολλούς οίκους μόδας. Οι Gucci, Jill Sander και Gap χρησιμοποίησαν το νέο look για τις διαφημιστικές καμπάνιες τους. Το κούρεμα, επίσης, έγινε ερώτηση στο επιτραπέζιο παιχνίδι Trivial Pursuit. Ο Gianni, εδώ και πολλά χρόνια, έχει προσκληθεί από τα ΒραβείαOscarκαι έχει κουρέψει αρκετούς υποψηφίους. Αυτά όλα οδήγησαν τα κουρέματά του να γίνουν εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue και έγραψε και άρθρα στα περιοδικά Vogue Italia, Nippon και L'uomo Vogue. Ήταν ο πρώτος κομμωτής στην ιστορία περιοδικών i-D που γιορτάστηκε με ένα φωτογραφικό editorial αναγνωρίζοντας το μοναδικό του ταλέντο στο κούρεμα και στοstreet casting. Έχει συνεργαστεί με τον Patrick Demarchelier, Walter Chin και έχει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους Tim Walker & David Bailey. Το 2010, ο Shiseido τον διορίζει ως Vision Directorστην εταιρία περιποίησης μαλλιών «Joico».
  Η GS Education δημιούργησε την παγκόσμια φιλοσοφία Salon i-Deas. Ο Gianni έχει προσκληθεί σε συμπόσια με την Bella Freud και την Amanda Harlech και τον καλούν συχνά, παγκοσμίως, να μιλήσει για την κρυφή νοημοσύνη των κομμωτών.
  Το 2016, η Apple & Nike τον καλεί να μιλήσει και να μοιραστεί τη δουλειά και τη δημιουργικότητά του σε όλα τα καταστήματα τους.
  Επί του παρόντος, ο Gianni συνεχίζει τις δημιουργικές του συνεργασίες κάνοντας ταυτόχρονα σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.
  Το 2018 ο Gianni διορίστηκε επίσης,Vision Director για τα κομμωτήρια John Frieda.  O Vitaliy Pimenov είναι ένας barber αναγνωρισμένης αξίας και innovator. Στην απέραντη Ρωσία όπου ίδρυσε το barbershop BROTHERS inc είναι κορυφαίος στον τομέα του. Mερικά από τα επιτεύγματά του:

  • Art partner της Redken Brews.
  • Μέλος της Matrix design team.
  • Brand partner της Babyllis4Barbers.
  • Έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς κομμωτικής στην Ρωσία
  • Έχει προταθεί και ήταν φιναλίστ στα Ρωσικά βραβεία Κομμωτικής το 2015, 2017.
  • Στο American crew all star challenge 2015, 2016, 2017, 2018.
  • Ήταν φιναλίστ για 3 βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό OneShot 2018 by @behindthechair_com και για 2 βραβεία στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2019. • Δειτε κι αυτα: