-->
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018


    Το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου 2018, λίγο πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η «καρδιά» του κλάδου της Ομορφιάς χτύπησε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της 23ης Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018», στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ/HELEXPO (Περίπτερα 15 & 13).

    Για άλλη μια φορά η έκθεση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τη θετική ανταπόκριση όλων των συμμετεχόντων. 

     

    Τον εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ., επισκέφθηκαν 17.595 εγγεγραμμένοι επαγγελματίες του κλάδου της Ομορφιάς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν πάνω από 130 σημαντικές εταιρείες/εκθέτες από τους κλάδους της Αισθητικής, του Μακιγιάζ, της Περιποίησης Άκρων και της Κομμωτικής. Τους δόθηκε ως εκ τούτου, η μοναδική δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με προμηθευτές, να συγκρίνουν προϊόντα και υπηρεσίες και να κλείσουν τις πιο συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες.

     

    Το Συνέδριο, που διεξήχθη στην αίθουσα του «Meeting Point» κατά τη διάρκεια του τριημέρου, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, που παρακολούθησαν άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ποικιλία θεμάτων (Μακιγιάζ – Ονυχοπλαστική & Nail Art - Κομμωτική – Μασάζ – Ημιμόνιμο Μακιγιάζ). Ολοκληρώθηκε δε, με τον καλύτερο τρόπο, με το Happening Λήξης Συνεδρίου, ένα φαντασμαγορικό show Κομμωτικής & Μακιγιάζ, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του οποίου, συνεργάστηκαν το «Σωματείο Επαγγελματιών Κομμωτών Δυτικής Θεσσαλονίκης» και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Atelier de Beaute – Data Type».

     

    Ως διοργανώτρια εταιρεία, η BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες (εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες) και να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους, για τις επόμενες εκθέσεις:

      την «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2019», που θα διεξαχθεί από 13 έως και 15 Απριλίου 2018, στο ΜΕΚ Παιανίας αλλά και 
      την «BEAUTY MACEDONIA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019», που θα διεξαχθεί από τις 18 έως και τις 20 Μαΐου 2019, στη HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.



  • Δειτε κι αυτα: