-->
  • Τι μπορεί να κάνει το κόκκινο κρασί για τα μαλλιά σου!


    Το κόκκινο κρασί αποδεδειγμένα μπορεί να μετατρέψει τα ξηρά μαλλιά σε λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια, ενώ μπορεί να τα κάνει να δείχνουν πιο υγιή από ποτέ!

    Και δε το λέμε εμείς. Το επιβεβαιώνει ο hair stylist των celebrities, John Blaine. Και σίγουρα ξέρει τι λέει ο άνθρωπος αφού επιμελείται τα χτενίσματα της Dita Von Teese.


    Τώρα σίγουρα φαντάζεσαι ότι με το να αδειάσεις ένα ολόκληρο μπουκάλι Cabernet Sauvignon στα μαλλιά σου έχεις λύσει το πρόβλημά σου. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά! Τα θετικά αποτελέσματα του κρασιού στα μαλλιά οφείλονται σε ένα εκχύλισμα του κρασιού, το οποίο δημιουργείται από τα κόκκινα σταφύλια, που παράγουν την πολυφενόλη. Η πολυφενόλη εξουδετερώνει την ξηρότητα των μαλλιών και τα βοηθάει να αναπτυχθούν καλύτερα.

    "Τα υγιή και όμορφα μαλλιά δε γίνονται τυχαία. Δημιουργούνται!", υποστηρίζει ο John Blaine, ο οποίος ενθουσιασμένος από τη νέα αυτή ανακάλυψη δημιούργησε μια νέα σειρά μαλλιών βασισμένη στο κόκκινο κρασί. Η σειρά Vine de la Vie περιέχει σαμπουάν, conditioner, styling elixir και serum, που έχουν ήδη λατρέψει οι γυναίκες.


    Το νέο μυστικό για υγιή μαλλιά είναι εδώ για εσάς, αλλά ακόμη αναμένουμε τις θετικές επιδράσεις που θα έχει το κόκκινο κρασί, όταν θα το πίνουμε!



  • Δειτε κι αυτα: