-->
  • Twist n’ Roll από το Lemon Poppy Seed


    Μονοήμερο Σεμινάριο για Σγουρά και Κυματιστά Μαλλιά

    ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
    Στο Lemon Poppy Seed αντιμετωπίζουμε τα μαλλιά σαν οργανική ύλη. Γνωρίζουμε πολύ καλά λοιπόν, ότι τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες από τα ίσια και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται, τόσο από τους κομμωτές όσο και από τους κατόχους τους.

    Αναγνωρίζουμε τα διαφορετικά είδη καμπύλης στα μαλλιά, και ξέρουμε πως να τους συμπεριφερθούμε από την αρχή ως το τέλος της διαδικασίας περιποίησής τους. Αγαπάμε τις όποιες καμπύλες στα μαλλιά και μας αρέσει να προσδίδουμε όμορφα σχήματα σε αυτά χωρίς να φοβόμαστε να τα κουρέψουμε και τονίζοντάς τα με πολύ όμορφους χρωματισμούς. 


    Δημιουργούμε αναρίθμητα σχήματα –κλασσικά και μη- στα σπαστά- σγουρά μαλλιά και ωθούμε το στυλ των μαλλιών στο μέγιστο σε συμφωνία με τη συνολική εικόνα της πελάτισσάς μας.
    Φυσικά, όπως και στα ίσια μαλλιά, λαμβάνονται υπόψη τα προσωπολογικά χαρακτηριστικά και ο σωματότυπος.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για να δουλέψουμε σωστά είναι η πελάτισσά μας να αρέσκεται στα σγουρά μαλλιά και στους όγκους που φυσιολογικά αυτά μπορεί να έχουν . 

    ΧΡΟΝΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ
    Το σεμινάριο θα γίνει στις 12/05/2019 και ώρες 10:00 με 17:00 στο χώρο του Lemon Poppy Seed. 

    ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
    ΔΙΑΛΕΞΗ
    Περιλαμβάνει τα είδη των Σγουρών μαλλιών, τα χαρακτηριστικά τους και τα προβλήματά τους. Στη συνέχεια, ποιες είναι οι κατάλληλες τεχνικές για να κουρεύεται και να στυλιζάρεται το κάθε είδος και πώς πρέπει να συντηρείται στο σπίτι. Τέλος γίνεται αναφορά στις τεχνικές κουρέματος και χρώματος που χρησιμοποιούμε στο  Lemon Poppy Seed.


    DEMOS
    Τα 2 demos γίνονται παράλληλα από τους 2 συνεργάτες, όπου παρουσιάζονται 2 διαφορετικές περιπτώσεις. 

    ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ
    Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης, οι συμμετέχοντες θα κάνουν ένα σωστά δομημένο κούρεμα όπου θα νιώσουν την αίσθηση που αυτό έχει. Το κούρεμα θα πρέπει να στυλιζαριστεί με τον κατάλληλο τρόπο. Ο κάθε εκπαιδευτής αναλαμβάνει μέχρι 7 εκπαιδευόμενους. Η πρακτική γίνεται σε ζωντανά μοντέλα.

    Sponsored by Bmac Greece & Coffee Republic

    Πληροφορίες στο training@lemonpoppyseed.gr 
    & 210 3238207/270




  • Δειτε κι αυτα: