-->
  • Οργανώστε τα έσοδα και τα έξοδα του κομμωτηρίου σας!



    Γνωρίστε την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδά σας με εύκολο τρόπο!

    Μερικές από τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής εσόδων / εξόδων σε Excel:

    1. Στην κεντρική οθόνη έχετε μια άμεση εικόνα των τρεχουσών διαθέσιμων χρημάτων όλων των ταμείων σας καθώς και τις συντομεύσεις για όλες τις λειτουργίες του προγράμματος.

    2. Όλα τα διαθέσιμα έσοδα και έξοδα είναι συγκεντρωμένα σε έναν πίνακα ώστε να μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε την καταχώριση κάποιου από αυτά στη βάση κινήσεων της εφαρμογής. Φυσικά ο πίνακας αυτός είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμος από εσάς και μπορείτε άμεσα να περάσετε τις δικές σας εγγραφές. Για να κάνετε μιά καταχώριση εσόδου ή εξόδου, απλά κάνετε κλικ σε ένα από αυτά και στη συνέχεια κλικ στο αντίστοιχο κουμπί καταχώρισης εσόδου ή εξόδου.

    3. Οι φόρμες καταχώρισης εσόδων / εξόδων είναι πολύ εύχρηστες. Μόλις ανοίξετε μία από αυτές θα περιέχει αυτόματα την εγγραφή που επιλέξατε μαζί με την κεντρική της κατηγορία (π.χ. Πάγια Έξοδα / Ενοίκιο). Τα μόνα στοιχεία που χρειάζετε να καταχωρίσετε είναι η ημερομηνία της κίνησης, το ποσό καθώς και το ταμείο από το οποίο θα πληρωθεί κάποιο έξοδο, ή αντίστοιχα θα πιστωθεί κάποιο έσοδο. Μόλις επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα ταμεία σας, βλέπετε στα δεξιά τα διαθέσιμα χρήματα του συγκεκριμένου ταμείου. Προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε μία περιγραφή της κίνησης ή / και παρατηρήσεις.

    4. Όλες οι εγγραφές καταχωρούνται στη βάση δεδομένων των κινήσεων η οποία αποτελεί ένα πανίσχυρο εργαλείο παραγωγής αναφορών. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα που βρίσκονται σε όλες τις στήλες μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς και να δείτε σύνολα των ποσών. Για παράδειγμα μπορείτε να φιλτράρετε όλες τις πωλήσεις συγκεκριμένου διαστήματος, ή να δείτε όλες τις κινήσεις ενός ταμείου. Κάθε φορά που κάνετε μια επιλογή στα φίλτρα, βλέπετε στην κορυφή τα συνολικά έσοδα και έξοδα της επιλογής που κάνατε.

    5. Στο τέλος της εφαρμογής θα βρείτε μια δυναμική συγκεντρωτική αλλά και αναλυτική αναφορά. Απλά επιλέγετε την επιθυμητή χρονική περίοδο και βλέπετε όλα τα έσοδα και τα έξοδα του διαστήματος αλλά και ανάλυσή τους στις βασικές τους κατηγορίες. Οι κατηγορίες επίσης παρουσιάζονται σε δύο όμορφα γραφήματα "πίτας" ώστε να έχετε γραφική απεικόνιση της ανάλυσής τους.

    Δείτε παρακάτω ένα σύντομο βίντεο της εφαρμογής:


    Η εφαρμογή παρέχεται στα 120 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη/άδεια. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια του PayPal και να τη θέσετε σε λειτουργία άμεσα, πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας και να παραλάβετε την εφαρμογή στο email που έχετε δηλώσει στο PayPal. Μπορείτε επίσης να την παραγγείλετε στέλνοντας ένα μήνυμα στο email apps@customexcelapps.com.





    Μιας και πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί φυσικά να παραμετροποιηθεί περαιτέρω, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές σας!






  • Δειτε κι αυτα: